Spring naar content

Interventieoverzicht

Ontdek de mogelijke interventies op het gebied van duurzame inzetbaarheid

  • Filter op niveau :

  • Filter op thema :

Image 1
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk
Heb je je al aangemeld voor de regeling en heb je bericht gekregen dat de gelden zijn gereserveerd? Dan hoef je niets te doen. Met het advies dat je hebt gekregen, kun je een interventiepartner uitzoeken die een passend aanbod heeft voor jullie organisatievraag. De interventiepartner brengt een maatwerkafspraak en -offerte uit en binnen 6 weken dien je daarmee je definitieve aanvraag in. Tot die tijd wordt het budget voor je gereserveerd.

Heb je je aangemeld en bericht gekregen dat er nog geen budget gereserveerd kan worden? Dan moet je helaas nog even wachten met het uitkiezen van een passende interventie. We hopen je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen over een tweede ronde van de regeling.

Heb je je nog niet aangemeld maar wilde je dat wel doen? Dat kan! Hoewel er nog niet gelijk geld gereserveerd kan worden, verwachten wij een tweede ronde van de regeling open te kunnen zetten. Het is afhankelijk van de subsidieverstrekker hoe snel we dit kunnen doen. Zodra dat kan wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Hier vind je meer over de regeling en het aanmeldproces.